12.1.13

Γραφείο κηδειών χορηγός σε θεατρική παράσταση!

Ο Μπαμπούλας ξαναχτυπάει! Το χιούμορ του Στέλιου Μπαμπούλα είναι γνωστό για όσους παρακολουθούν τις εμφανίσεις στα media του μεγαλύτερου γραφείου κηδειών της Θεσσαλονίκης ( μακριά από μας). Τώρα ο κ. Μπαμπούλας αποφάσισε να γίνει χορηγός της μαύρης κωμωδίας του Βασίλη Ισσόπουλου "¨Ο Ύπνος του Δικαίου" που ανεβάζει από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου η θεατρική ομάδα "Αι Τις Ει" στο θέατρο Ορα της Θεσσαλονίκης. 

Λίγα λόγια για το έργο: Για πολλούς ο θάνατος είναι το τέλος, για τους ήρωες του έργου μας είναι μόνο η αρχή… “Γύρισε στο σπίτι. Κάθισε αμίλητος. Στον καναπέ. Και πέθανε.” Αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και τις δύο κόρες του. Ο Λάζαρος. Πρώην υπουργός. Οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν να ξενυχτήσουν το νεκρό τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. Οι τρεις τους!!! “Τρεις γυναίκες κι ένα πτώμα μάγκες! Δεν είναι θεϊκό;” 

Ο θάνατος του Λάζαρου - η ιδανική ευκαιρία για τρεις φιλόδοξους, ερασιτέχνες κλέφτες να μπουν στο σπίτι του και να πάρουν ό,τι χρειάζονται για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. 1 νεκρός. 3 γυναίκες. 3 καμουφλαρισμένοι άντρες. Σε 1 σαλόνι! Tι θα συμβεί… άραγε;Όλα στην ώρα τους… 

Αυτά γράφει το δελτίο Τύπου της παράστασης. Τα υπόλοιπα επί της σκηνής. Δεν ξέρουμε βέβαια σε περίπτωση που το έργο κατέβει στην Αθήνα αν θα συνεχίσει τη χορηγία του ο Στέλιος Μπαμπούλας ή αν θα συνεργασθεί με κάποιο ντόπιο γραφείο τελετών. 


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...