2.6.12

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός!!!


Πρωτάθλημα... ξανά στον Πειραιά! (photos)
Το ' θελε, το πίστεψε και το 'κανε ο Ολυμπιακός! Νίκησε και σήμερα στο ΣΕΦ τον αιώνιο αντίπαλό του Παναθηναϊκό με σκορ 82 -76 κάνοντας το 3-2 στη σειρά των τελικών και έφερε το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας του μπάσκετ ξανά στον Πειραιά μετά από 15 χρόνια. 

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το αβαντάζ της έδρας του, ενός κατάμεστου ΣΕΦ που θύμιζε το Παλέ της δεκαετίας του '90, στο οποίο φέτος έχει χάσει μόλις μια φορά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όντας πολύ καλύτερος στις πρώτες 3 περιόδους -αν και "ζορίστηκε στην 4η με 8 ! φάουλ σε 90 δευτερόλεπτα- ολοκλήρωσε μία ονειρική χρονιά.
Ο εκπληκτικός σήμερα Σπανούλης, οι φορτσάτοι απ' την Πόλη Πρίντεζης και Παπανικολάου, όλα τα "μωρά" και ο μέγας δάσκαλος του ευρωπαϊκού Μπάσκετ Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πιουν σήμερα γλυκό κρασί από την κούπα του πρωταθλήματος.
Κανείς δεν περίμενε απ' αυτόν τον Ολυμπιακό να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης στην αρχή της σεζόν όταν εκδίδονταν τα εισιτήρια, αλλά το κατάφερε με παλικαρίσιο και πανάξιο τρόπο.
Ο σπουδαίος Ζοτς που σχεδόν μια "ζωή" ανέδειξε τον ΠΑΟ  ως σπουδαιότερη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρώπη παραδίδει σήμερα -μετά την ευρωλίγκα- και το πρωτάθλημα Ελλάδας στον κουμπάρο του.




by a-kalyptos


Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}

1 σχόλιο έως τώρα. Εσύ τι πιστεύεις;

  1. Ανώνυμος3/6/12, 3:39 π.μ.

    Παλι πηγαν για κολπακια οι γκρι,αλλα αυτος ο Θρυλος δεν εχανε...
    Υγεια στα παιδια και οχι βιασυνες σε χαζομεταγραφες,και η κουπα δεν φευγει απο το λιμανι για μια 10ετια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...