3.6.12

Στην Πολωνία η Εθνική εν μέσω αποθέωσης

Οι διεθνείς και ο ομοσπονδιακός προπονητής, λίγη μόνο ώρα πριν την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την Πολωνία, έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ και έκαναν δηλώσεις εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2012. 

Αρχικά ο Φερνάντο Σάντος, τόνισε: «Ευχαριστώ για τις ευχές για καλή τύχη. Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν. Κι αυτοί είναι που μου δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε και πάλι τον ελληνικό λαό. Ξέρω ότι θα δείξουμε και θέληση και διάθεση. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όποια αντίπαλη ομάδα να μας κερδίσει. Κανένας δεν είναι πολύ καλύτερος από εμάς». 

Στην συνέχεια, ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, συμπλήρωσε: «Το κλίμα στην Εθνική ομάδα είναι πάντα καλό. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε σε μερικές ημέρες. Ένας επιπλέον και ιδιαίτερος λόγος είναι και οι συνθήκες διαβίωσης στη χώρα. Θέλουμε να δώσουμε μια χαρά στους Έλληνες. Θα αγωνιστούμε στη διοργάνωση χωρίς άγχος και πίεση και θα τα δώσουμε όλα, ελπίζοντας ότι θα χαρίσουμε και πάλι όμορφες στιγμές». 

Με την σειρά του ο Νίκος Λυμπερόπουλος, σχολίασε: «Στις 8 Ιουνίου θα γνωρίζουμε πόσο έτοιμοι είμαστε. Η αποστολή ξεκινά με πολλά όνειρα και αισιοδοξία, αλλά και ταπεινότητα. Έχουμε «το γνώθι σ’ αυτόν». Στο πίσω μέρος του μυαλού μας θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω. Με τη βοήθεια του Θεού μπορούμε να καταφέρουμε πολλά». 


Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έφτασε την Βαρσοβία και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο από Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί και περίμεναν τους διεθνείς και τον Σάντος. 

Η αποστολή της Ελλάδας αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:30 το μεσημέρι και λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα έφτασε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας. Εκεί είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αρκετοί φίλοι της γαλανόλευκης οι οποίοι αποθέωσαν τους διεθνείς και τον Σάντος όταν έκαναν την εμφάνισή τους. 

Υπενθυμίζεται ότι στην Βαρσοβία θα πραγματοποιηθούν οι δύο ματς της Εθνικής, με Πολωνία (8/6) και Ρωσία (16/6). Το ματς με την Τσεχία (12/6) θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ.

Πηγή: sport-fm.gr

Βαθμολόγησέ το!
{[['']]}
Κάνε το πρώτο σχόλιο!

Εδώ η άποψή σου "μετράει".
Αρκεί να είναι κόσμια. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...