31.1.13

Κορίτσια σε party διάθεση (ΑΠΛΑ!)

Καλοί φίλοι της βραδινής μας στήλης,

Το ξέρουμε ότι σας έχουμε κακομάθει με τα -γνωστά πλέον- αφιερώματά μας στις πιο hot Ελληνίδες celebrities, όπως κάναμε πρόσφατα με την sexy Ελισάβετ Σπανού, αλλά όπως έλεγε ένα τηλεοπτικό σήριαλ που κατά κόρον παρακολουθούσε η γενιά μας: Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω...

Έτσι λοιπόν, όπως σε ανύποπτο χρόνο είχαμε κάνει  το καλοκαιράκι δείχνοντας σας Κορίτσια με μπικίνι ΑΠΛΑ, έτσι και σήμερα σας δείχνουμε τί γίνεται εκεί έξω!!!







Η απαραίτητη προετοιμασία...


Η συγκεκριμένη είναι μάλλον επαγγελματίας, αλλά πολύ ευχάριστη παρουσία!


Και συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει...



Εγκεφαλικό!!!






ΥΓ: Αφού είδατε το θέμα, σηκωθείτε από κρεβάτια, καναπέδες, πολυθρόνες και αρχίστε το party crashing!!!
ΥΓ: Ευχαριστούμε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστοσελίδα The Chive, για το υπέροχο έργο που πραγματοποιεί για τους α-κάλυπτους όλου του κόσμου...


by a-kalyptos

[Συνέχεια]

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πούρο στον κόσμο (μην πάει ο νους σου στο πονηρό)

Το μεγαλύτερο πούρο στον κόσμο πουλήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Φλόριντα, με την τελική του τιμή να φτάνει τις 185.000 δολάρια.



Ο Χουάν Πανέσσο, έμπορος πούρων στη Φλόριντα, πούλησε το «Gran Habano # 5 El Gigante», μήκους 5,8 μέτρων, πλάτους 3 μέτρων και βάρους 725 κιλών. Το τεράστιο πούρο έχει φτιαχτεί από 16.000 φύλλα από τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν 25.000 μεσαίου μεγέθους πούρα.

Το πούρο συνοδεύεται από την τεράστια ξύλινη θήκη του βάρους 272 κιλών, ενώ ο καπνός είναι από συγκομιδή σπάνιων ποικιλιών.



[Συνέχεια]

iPhone 5 LTE δοκιμή ταχύτητας στο δίκτυο Cosmote

- Για τον JF

Το iPhone 5 έχει πλέον και LTE στο 4G δίκτυο της Cosmote και είναι πολύ γρήγορο. Η διαδικασία ενεργοποίησης του LTE στο iPhone 5 είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναβαθμίσετε το iOS στην έκδοση iOS 6.1 και να τηλεφωνήσετε στην Cosmote.

Η αναβάθμιση και ενεργοποίηση του LTE αξίζει πραγματικά. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν εδώ. Για όσους το έχουν κάνει ήδη και αναρωτιούνται πόσο γρήγορο είναι το 4G η εικόνα μιλάει από μόνη της. Στο κέντρο της Αθήνας και κοντά στο Σύνταγμα, περίπου στις 9.30μμ με το σήμα εκείνη την στιγμή να μην είναι full το iPhone 5 με το LTE ενεργοποιημένο έπιασε πάνω από 17.5Mbps download και πάνω από 2Mbps upload.

Πόσο γρήγορο είναι το 17.64Mbps download και το 2.2Mbps upload θα το καταλάβετε αν συγκρίνετε με την ταχύτητα ADSL στο σπίτι. Σε ιδανικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει τα 18-20Mbps download και σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάει το 1Mbps upload.

Σε σύγκριση με το δίκτυο 3G το ίδιο iPhone 5 με καλύτερη ποιότητα σήματος έπιασε σχεδόν 3Mbps download και 0.6Mbps upload με μεγαλύτερη καθυστέρηση στο ping. Η διαφορά επιδόσεων μεταξύ iPhone 5 3G και iPhone 5 LTE είναι τεράστια.

Με το iPhone 5 και ενεργοποιημένο το LTE στο δίκτυο της Cosmote, το κινητό γίνεται πραγματικά εργαλείο για να δουλέψουν 3-4 άτομα μαζί. Η ταχύτητα του upload είναι εξαιρετική και ο χρόνος για ping σχεδόν ανύπαρκτος. Ακόμα και games παίζεις με τόσο μικρό χρόνο ping και τέτοιο upload.

Οι απόλυτες τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα την χωρητικότητα του δικτύου, ανάλογα το σήμα του iPhone 5, ανάλογα των δεδομένων που κατεβάζει το κινητό εκείνη την στιγμή (πχ email με attachment) κλπ. Σημασία έχει ότι το iPhone 5 με το LTE ενεργοποιημένο είναι μια νέα τάξη μεγέθους από μόνο του. Δεν συγκρίνεται με το iPhone 5 σε 3G.

[Συνέχεια]

Προστάτεψε τον υπολογιστή σου με 3 απλά βήματα

Οι εχθροί του ηλεκτρονικού υπολογιστή μας είναι πολλοί όμως υπάρχουν κάποιοι βασικοί οι οποίοι μπορούν να τον βλάψουν ανεπανόρθωτα.

Σκόνη

Ο υπολογιστής είναι πηγή στατικού ηλεκτρισμού ο οποίος με τη σειρά του είναι ένας πρώτης τάξεως μαγνήτης για τη σκόνη. Η σκόνη είναι ο πιο ύπουλος εχθρός του υπολογιστή, μπαίνει παντού και μπορεί να δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα, από αύξηση της θερμοκρασίας, μέχρι προβλήματα στις επαφές.

Πώς να το αντιμετωπίσεις

Δυστυχώς, όσο υπάρχει στατικός ηλεκτρισμός θα υπάρχει και σκόνη. Δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτείς 100% όμως μπορείς να κάνεις τα παρακάτω.

- Καθαριότητα: Βάλε στο πρόγραμμα να ανοίγεις το κουτί του υπολογιστή σου και να καθαρίζεις το εσωτερικό του τουλάχιστον μία φορά ανά τρεις μήνες. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο, μπατονέτες και αέρα (μπορείς να χρησιμοποιήσεις σπρέι καθαρισμού πληκτρολογίου). 

- Μην έχεις τον υπολογιστή στο πάτωμα: Η σκόνη καταλήγει στο πάτωμα και έτσι αν έχεις τον υπολογιστή εκεί τότε είναι σαν να προσκαλείς τη σκόνη να μπει για «πάρτυ» στο εσωτερικό του υπολογιστή σου. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια βάση για να μην ακουμπάει στο δάπεδο, ή να τον έχεις κάπου ψηλότερα.

- Προσοχή: Το εσωτερικό του υπολογιστή είναι γεμάτο καλώδια και επαφές. Χρειάζεται προσοχή και αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που γνωρίζει καλύτερα.

Θερμότητα

Ίσως ο νούμερο ένα εχθρός του υπολογιστή. Η θερμότητα είναι αυτή που είναι υπεύθυνη για τις περισσότερες βλάβες σε ένα σύστημα, ιδιαίτερα σε ευαίσθητα υποσυστήματα όπως ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών και το chipset της motherboard. Η σκόνη είναι ένας λόγος που μπορεί να αυξηθεί η θερμοκρασία σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, όμως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που μπορεί να συμβάλουν στον… καύσωνα.

Πώς να το αντιμετωπίσεις

- Αγόρασε μία μεγάλη θήκη υπολογιστή (tower): Είναι καλό, όταν θα κάνεις μια αγορά PC να το «στεγάσεις» σε ένα μεγάλο tower ανεξαρτήτως της χρήσης που του κάνεις. Μεγάλο tower σημαίνει αρκετός χώρος για να κινείται ο αέρας άρα και καλύτερη ψύξη.

- Δώσε «αέρα» στον υπολογιστή σου: Μην έχεις τον υπολογιστή σου «στριμωγμένο». Καλό είναι να βρίσκεται τοποθετημένος σε ένα σημείο όπου υπάρχει αρκετός χώρος σε κάθε κατεύθυνση ούτως ώστε ο ζεστός αέρας που βγαίνει έξω να μην επιστρέφει μέσα.

- Χρησιμοποίησε σωστά τα συστήματα ψύξης: Ψύκτρες και ανεμιστήρες πρέπει να έχουν εγκατασταθεί σωστά. Να έχεις υπόψη σου ότι ο ζεστός αέρας «ανεβαίνει» ενώ ο κρύος «κατεβαίνει». Άρα θα είναι καλό να έχεις ανεμιστήρες που τραβάνε τον θερμό αέρα και τον διοχετεύουν στο περιβάλλον ψηλά, ενώ οι ανεμιστήρες που τραβάνε κρύο αέρα από το περιβάλλον στο εσωτερικό του υπολογιστή πρέπει να είναι χαμηλά.

Ο κίνδυνος του ρεύματος

Οι αυξομειώσεις στην τάση του ρεύματος είναι αυτή τη στιγμή μία από τις βασικότερες αιτίες για την καταστροφή ενός υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι όταν η τάση πέσει στιγμιαία και επανέλθει. Τότε δημιουργείται ένα «spike», που πρακτικά σημαίνει πως όταν η τάση επανέλθει θα είναι υψηλότερη για ελάχιστο χρονικό διάστημα το οποίο όμως είναι αρκετό για να κάψει ό,τι υπάρχει μέσα στον υπολογιστή. 

Πώς να το αντιμετωπίσεις

- Αγόρασε ένα καλής ποιότητας τροφοδοτικό: Το τροφοδοτικό είναι ίσως ένα εξάρτημα του υπολογιστή το οποίο δυστυχώς περνάει στα «ψιλά γράμματα». Κι όμως είναι από τα πιο βασικά κομμάτια του, και μάλιστα είναι σε θέση να προστατέψει ένα σύστημα

- Προμηθεύσου ένα UPS: Το UPS είναι η βασική σου προστασία. Λειτουργεί σαν μια μεγάλη «μπαταρία» που σημαίνει ότι αν πέσει το ρεύμα θα σου επιτρέψει να σώσεις και να κλείσεις με ασφάλεια τις εργασίες σου ενώ δουλεύει και σαν σταθεροποιητής, που σημαίνει ότι προστατεύει από τις απότομες αυξομειώσεις της τάσης

- Χρησιμοποίησε έναν σταθεροποιητή: Ο σταθεροποιητής είναι πιο φτηνός από ένα UPS μιας που δεν λειτουργεί σαν μπαταρία σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα. Από την άλλη όμως κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: σταθεροποιεί την τάση ούτως ώστε να προστατέψει το σύστημα από τις απότομες αυξομειώσεις της.

[Συνέχεια]

Οφειλές 3 δισ. ευρώ έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα αποπληρώσει το Δημόσιο

Η χρηματοδότηση αιτημάτων ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ έχει ήδη ολοκληρωθεί στα πλαίσια της διαδικασίας αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης προς τρίτους. 

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας ακόμη δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία για τις επιστροφές επιπλέον φόρων ύψους 553 εκατ. ευρώ δεδομένου ότι αυτά θα είναι διαθέσιμα το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. 

Το σύνολο των αιτημάτων χρηματοδότησης, που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης, διαμορφώνεται περίπου στα 3 δισ. ευρώ και θα ολοκληρωθούν εντός Φεβρουαρίου.Όπως τονίσθηκε οι καταβολές των δόσεων της δανειακής σύμβασης συγκλίνουν στην επίτευξη του στόχου αποπληρωμής οφειλών ύψους 3,5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 1ου τριμήνου του 2013 σύμφωνα με το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής. 

Σημειώνεται πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες ανέρχονται στα 9,2 δισ. ευρώ και στόχος του υπουργείου Οικονομικών και της τρόικα είναι μέχρι τον Ιούνιο 2013 να αποπληρωθούν τα 5 δισ. ευρώ εξ αυτών, έως το Σεπτέμβριο τα 6,5 δισ. ευρώ και 8 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους. 

Ανώτατος  παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών αναφερόμενος στις δικλείδες ασφαλείας που έχουν προβλεφθεί προκειμένου να μην δημιουργούνται νέα χρέη σημείωσε ότι ήδη σε επίπεδο υπουργείων οι μηχανισμοί εποπτείας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αποδίδουν και 462 φορείς τις Κεντρικής Κυβέρνησης εμφανίζονται να διαχειρίζονται με φειδώ τα κονδύλια τους και να αποπληρώνουν κανονικά τις οφειλές τους. 

Σημείωσε δε πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχει νέα γενιά ληξιπρόθεσμων και σημείωσε πως απολογιστικά στοιχεία θα υπάρχουν μετά το πρώτο τρίμηνο 2013 και την εφαρμογή των νέων δημοσιονομικών κανόνων.
Για τα εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων ύψους 1,1 δισ. ευρώ τονίσθηκε πως στόχος είναι να εκταμιεύονται  100 - 150 εκατ. ευρώ σε μηνιαία βάση. Στο δίμηνο Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου χορηγήθηκαν 2.426 εφάπαξ και στο δίμηνο Φεβρουάριου-Μαρτίου αναμένεται να αποπληρωθούν 3.400. 

Σε ερώτηση για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) το ίδιο στέλεχος είπε πως θα αποπληρωθούν συνολικά οφειλές 1,9 δισ. ευρώ , οι οποίες ωστόσο υπολείπονται κατά 1,2 δισ. ευρώ των αρχικών χρεών καθώς θα προηγηθεί κούρεμα 2%-15% στους προμηθευτές του Δημοσίου (φαρμακοποιούς και φαρμακαποθήκες). 

«Για τον ΕΟΠΥΥ θα υπάρξει κοινή υπουργική απόφαση για το τελικό κούρεμα στους προμηθευτές», τόνισε, ενώ είπε πως στην Υγεία η εκκαθάριση των οφειλών θα γίνεται μετά από έλεγχο του αρμόδιου υπουργείου.Ήδη έχουν πληρωθεί 164 εκατ. ευρώ προς φαρμακοποιούς και θα δοθούν ακόμα 298 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. 

Για τις μη επιβεβαιωμένες οφειλές ΦΠΑ ύψους 2 δισ. ευρώ στέλεχος του υπουργείου τόνισε ότι το ποσό που θα επιστραφεί θα είναι τελικά πολύ μικρότερο καθώς θα μεσολαβήσει συμψηφισμός οφειλών.
[Συνέχεια]

To Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου επιστρέφει

Τα 11 του χρόνια κλείνει φέτος το Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου και θα τα γιορτάσει όπως κάθε χρόνο στο Gagarin 205 από την 1η ως τις 3 Φεβρουαρίου.

Αυτή τη φορά, μαζί με το Νίκο Τριανταφυλλίδη – εμπνευστή και καλλιτεχνικό διευθυντή – στις καρέκλες των συνδιοργανωτών και υπεύθυνων του προγράμματος έκατσαν ο μουσικός και σκηνοθέτης Αλέξανδρος Βούλγαρης και ο σκηνοθέτης Φωκίων Μπόγρης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει «κλασσικές» αγαπημένες ταινίες, ξεχασμένα «διαμάντια» αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες παραγωγές.Tιμώμενο πρόσωπο φέτος θα είναι ο ηθοποιός Διονύσης Ξανθός ο οποίος και θα βραβευθεί ενώ παράλληλα θα προβληθεί ένα αφιέρωμα με τις σημαντικότερες στιγμές της φιλμογραφίας του.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο party με τους Trashformer, όπως και ένα πάνελ με θέμα “Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου – 10 χρόνια μετά” και συμμετέχοντες στη συζήτηση τους Πέτρο Τατσόπουλο, Θανάση Χειμωνά, Δημήτρη Κολιοδήμο, Γιώργο- Ίκαρο Μπαμπασάκη, Νίνο Φενέκ Μικελίδη και Νίκο Τριανταφυλλίδη.

H τιμή του ημερήσιου εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gagarin205.gr και τοwww.greekcultfilmfestival.gr.

[Συνέχεια]

Δάνειο και από τη Ρωσία για την Κύπρο

Στήριξη στην Κύπρο προσφέρει η Ρωσία, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Μεγαλονήσου Δημήτρης Χριστόφιας. Τη στήριξη της Μόσχας προς τη Λευκωσία μάλιστα φαίνεται ότι επιθυμεί και η Γερμανία η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν θέλει να επωμιστεί μόνη της το μεγαλύτερο βάρος της οικονομικής στήριξης της Κύπρου καθώς η κυβέρνηση Μέρκελ ετοιμάζεται για την εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε σε γερμανούς βουλευτές πριν από λίγες μέρες ότι η Ρωσία πρέπει να συμμετάσχει στην παροχή βοήθειας προς τη Μεγαλόνησο, όπως μετέδωσε το Bloomberg. Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν δώσει σήμα ότι περιμένουν από τη Ρωσία να υποστηρίξει μια λύση για την Κύπρο σημείωσε ο Σόιμπλε, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο. Υπάρχουν πολύπλευρα συμφέροντα, είπε χθες από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε Μάρτιν Κότχαους, προσθέτοντας ότι «θα χαιρετίζαμε αν τρίτες χώρες συμμετείχαν» στη διάσωση της Κύπρου.

Μιλώντας από το Βελιγράδι όπου βρέθηκε στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης, ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας ανέφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος τού έδωσε το μήνυμα ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να συμβάλει μαζί με την Ευρωπαϊκή Ενωση στη δανειοδότηση της Κύπρου. «Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Πούτιν (...). Ο Πρόεδρος Πούτιν με διαβεβαίωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι έτοιμη να συμβάλει μαζί με την ΕΕ στη δανειοδότηση της Κύπρου», ανέφερε μεταξύ άλλων για το θέμα ο Δημήτρης Χριστόφιας όπως μετέδωσαν κυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Επισήμως πάντως η Γερμανία, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ, δεν έχει αλλάξει θέση ως προς την Κύπρο.

[Συνέχεια]

Το Audi RS6 θα φτάσει τα 600 άλογα

Μία νέα έκδοση φημολογείται ότι θα υπάρξει στο εντυπωσιακό RS6, το αυτοκίνητο που θα ήθελε να οδηγεί ο κάθε σκεπτόμενος άνδρας στον πλανήτη!

Αν και station wagon, το RS6 έχει περάσει στο υποσυνείδητο όλων αυτών που λατρεύουν το αυτοκίνητο και αυτό διότι το συγκεκριμένο μοντέλο φημίζεται για τις εκρηκτικές τους επιδόσεις αλλά και για τις… πολυκατοικίες που ρίχνει σε όσους αποφασίζουν να τα βάλουν μαζί του. 

Η έκδοση αυτή που θα φέρει την ονομασία Plus θα αποδίδει 600 ίππους και θα έχει κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Επίσης, θα είναι ελαφρύτερο και φυσικά θα έχει επιδόσεις που κόβουν την ανάσα. Αν και οικογενειακό με άφθονους χώρους, αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία για τον ιδιοκτήτη του Audi RS6 που έχει το μυαλό του σε άλλα πράγματα…

[Συνέχεια]

30.1.13

SanDisk Ultra Plus SSD 256GB με SATA 3, απλά TOP!

Το 2013 θα είναι η χρονιά των SSD, κρατήστε το αυτό. Ο SanDisk Ultra Plus SSD 256GB είναι ένα τρανό παράδειγμα της νέας αποθηκευτικών μέσα που προσπαθεί να ξεπεράσει τους σκληρούς δίσκους σε επιδόσεις και να προσφέρει ανταγωνιστική τιμή με αρκετά καλή χωρητικότητα για καθημερινή χρήση.

Ο SanDisk Ultra Plus SSD χρησιμοποιεί τον Marvell SS889175 controller, αφήνοντας πίσω την λύση SandForce. Με SATA 3 στα 6Gbps θα προσφέρει επιδόσεις πολύ καλύτερες από σκληρό δίσκο αλλά από ό,τι δείχνουν τα test, όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Η SanDisk υπόσχεται ταχύτητες μέχρι και 520MB/s χβρίς να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για εγγραφή ή ανάγνωση δεδομένων. Από το νούμερο μάλλον αφορά read access.

Εξοπλισμένο με eX2 ABL MLC NAND σε τεχνολογία 19nm ο SanDisk Ultra Plus SSD είναι διαθέσιμος σε μοντέλα με χωρητικότητα 64GB, 128GB και 256GB. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα είναι και αυτή που “αξίζει” αν επιλέξετε τον συγκεκριμένο SSD. Η υποστήριξη TRIM και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατατάσσονται στα θετικά. Ο SanDisk Ultra Plus SSD βρίσκεται ανάμεσα στους SSD της κατηγορίας με χαμηλή ή την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Για όσους έχουν περί τα $220 για επένδυση στον SanDisk Ultra Plus SSD 256GB οι εναλλακτικές είναι καλύτερες στις επιδόσεις και μπορεί μάλιστα να έχουν SanDisk NAND chips στο εσωτερικό τους.

[Συνέχεια]

Άνοιγμα της Μπαρτσελόνα στα social media

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε προχθές την ανάπτυξη και παρουσίαση της δικής της εφαρμογής για τα social media της FCBfeel.com που θα επιτρέπει στα μέλη και τους φίλους της να μοιράζονται πληροφορίες για κάθε τμήμα του συλλόγου και για κάθε αθλητή που τους ενδιαφέρει. 

Η λειτουργία της εφαρμογής, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου προς το παρόν, γίνεται με τρεις γλώσσες μόνο. Καταλανικά, Ισπανικά και Αγγλικά αλλά σύντομα θα προστεθούν και άλλες γλώσσες για να βρίσκεται «..σε αρμονία με την παγκόσμια απήχηση της ομάδας» όπως είπαν οι άνθρωποι του συλλόγου. 

Οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφίες ανεβάζοντας τα δεδομένα στο δίκτυο της εφαρμογής, που θα εξασφαλίζει και πολλά προνόμια στους χρήστες.

[Συνέχεια]

"Κόλλησαν" τα παπούτσια μετά από τάκλιν! (video)

Εκεί που λες ότι στο ποδόσφαιρο τα έχεις δει όλα, γίνεται μια φάση και διαψεύδεσαι πανηγυρικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη στον αγώνα της Ντεν Χάαγκ εμ τη Ρόντα για το πρωτάθλημα της Ολλανδίας. 

Ο Μακλίν με τον Φαν Ντάουνεν λοιπόν διεκδίκησαν με δύναμη τη μπάλα με αποτέλεσμα να... κολλήσουν τα παπούτσια τους. Οι παίκτες βρέθηκαν με τα πόδια τους ενωμένα και στην προσπάθειά τους να ξεμπλεχτούν ο Μακλίν κλώτσησε στον αέρα με συνέπεια ο αντίπαλός του να πέσει κάτω. 

Ο διαιτητής θεωρώντας προφανώς πως ο πρώτος κλώτσησε τον Φαν Ντάουνεν τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα.




by a-kalyptos
[Συνέχεια]

Πράγματα που ίσως δεν ήξερες για τον Super Mario

Μπορεί ο Mario να είναι τώρα μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στον κόσμο των Video Games... όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες για αυτόν...


Μπορεί ο Super Mario να είναι υδραυλικός όμως κατά καιρούς έχει κάνει και άλλα επαγγέλματα όπως:

• Ξυλουργός (στο Donkey Kong)

• Γιατρός (στο Dr Mario)

• Αρχαιολόγος (στο Mario’s Picross)

• Πρόεδρος εταιρείας παιχνιδιών (στο Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis)

• Το καπέλο ήταν ένας τρόπος για να αποφύγει ο δημιουργός του Super Mario, Shigeru Miyamoto να σχεδιάσει χαρακτηριστικά όπως μαλλιά, μέτωπο και φρύδια

• Το χαρακτηριστικό μουστάκι μπήκε για να καταλαβαίνουν οι παίκτες στις πρώτες εκδόσεις του παιχνιδιού ότι ο Mario ήταν… άνθρωπος

• Υπάρχουν άνθρωποι που τερματίζουν το πρώτο Super Mario Bros στο NES σε λιγότερο από 5 λεπτά! 


• Το όνομα Mario δεν ήταν το πρώτο που σκέφτηκε ο Miyamoto. Στην αρχή η σκέψη ήταν να ονομαστεί Mr Video όμως λέγεται ότι ο ιδιοκτήτης της αποθήκης της Nintendo στην Αμερική είχε έναν μεγάλο καυγά σχετικά με το νοίκι και οι υπάλληλοι της εταιρείας αποφάσισαν να δώσουν το όνομά του στον χαρακτήρα. Ο κύριος ονομαζόταν Mario Segale. 

• Μία άλλη πιθανή εξήγηση για την ονομασία των χαρακτήρων ίσως να έρχεται από την ταινία Wages of Fear. Εκεί, το όνομα του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή Yves Montand ήταν… Mario ενώ ο καλύτερος φίλος του και συγκάτοικος λεγόταν… Luigi. Παραδόξως, είναι ο Luigi της ταινίας αυτός που μοιάζει εκπληκτικά στον… ψηφιακό Mario. 

• Ο Mario έχει σώσει την πριγκίπισσα πάνω από 30 φορές

• Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του Super Mario 64 οι εργαζόμενοι στην Nintendo απαγορευόταν ρητά να πουν ή να μάθουν το οτιδήποτε για τον τίτλο ενώ στη ίδια εταιρεία δεν υπήρχε πρόσβαση στο Internet

• Ο Super Mario απέκτησε την επίσημη φωνή του το 1996 στο Super Mario 64. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή είναι ο Charles Martinet 

• Παρόλο που έχει γίνει γνωστός από τα… άλματά του, στις πρώτες εκδόσεις του Donkey Kong ο Mario δεν μπορούσε να πηδήξει

Πηγή
[Συνέχεια]

Μπανανομαχία ανάμεσα σε μαϊμού και σκύλο! (video)

Μία μαϊμού και ένας σκύλος έδωσαν «μάχη» για μία μπανάνα, που τελικά κέρδισε η πρώτη, για την οποία άλλωστε προοριζόταν και το φρούτο.

Ένας επισκέπτης έδωσε μια μπανάνα στη μαϊμού, η οποία την άρπαξε και αφού την ξεφλούδισε, άρχισε να την τρώει. Ωστόσο, το νεαρό λυκόσκυλο, το οποίο πεινούσε, αλλά και είχε όρεξη για παιχνίδι, άρχισε να την παρενοχλεί.

Η μαϊμού δεν έδειξε να ταράζεται από τις δαγκωνιές του σκύλου και συνέχισε να τρώει την μπανάνα της, αποφεύγοντας τον.


[Συνέχεια]

To VW Golf και τετρακίνητο (photos)

Ακόμα πιο δυναμικό και... δελεαστικό γίνεται το Golf 7ης γενιάς με την προσθήκη μίας νέας έκδοσης, η οποία αναμένεται πολύ σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Ο λόγος για την έκδοση 4x4, που εφοδιάζεται με συστήματα τετρακίνησης τελευταίας γενιάς και, όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει, θα έχει τη δυνατότητα να κυκλοφορεί σε μέρη όπου άλλα αυτοκίνητα απλώς... σταματούν. 

Το τετρακίνητο VW Golf θα κυκλοφορήσει αρχικά με κινητήρες diesel, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξουν κατά πάσα πιθανότητα και εκδόσεις βενζίνης.

Χαρακτηριστικό της νέας γενιάς είναι η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη, η ύπαρξη του συστήματος start & stop αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός ακόμα και στις αρχικές εκδόσεις. Αναμένουμε να μάθουμε τις τιμές για την ελληνική αγορά. 

[Συνέχεια]

Πρωταγωνιστής στο "Λεφτά Υπάρχουν" στο Παρίσι ο ΓΑΠ (video)

Στιγμές άφθονου γέλιου χαρίζει στους θεατές ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην θεατρική παράσταση του Παρισιού με τίτλο "Vive la crise" δηλαδή "Ζήτω η Κρίση".

Φυσικά πρόκειται για ηθοποιό που υποδύεται τον Γιώργο Παπανδρέου στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση στην οποία φυσικά υπάρχει και η περίφημη φράση "λεφτά υπάρχουν" με τους Σαρκοζί, Λαγκάρντ και Μέρκελ να καταλήγουν στο ψυχιατρείο εξαιτίας των καμωμάτων του πρώην πρωθυπουργού.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η παράσταση δεν περιορίζεται στο να διακωμωδήσει την ελληνική πραγματικότητα αλλά συγκινεί παρουσιάζοντας τα προβλήματα του ελληνικού λαού, τις αυτοκτονίες δεκάδων πολιτών, τις βίαιες διαδηλώσεις στην Αθήνα.

Η σκηνοθεσία της παράστασης ανήκει στον Αλέξανδρο Κολλάτο, γιο του Έλληνα σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου.

Το "Vive la crise" θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι αύριο και θα παίζεται μέχρι και τις 23 Μαΐου. Μάλιστα, θα παρουσιάζεται στο καρτιέ Saint-Michel, τόπος όπου πήγαιναν Έλληνες μετανάστες κατά την περίοδο της Χούντας.
[Συνέχεια]

Μarfin: Οι έρευνες έδειξαν δυο άτομα για τον εμπρησμό

Δύο πρόσωπα καλούνται να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή για κακουργηματικές πράξεις για την τραγική υπόθεση με τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin Εgnatia Bank στις 5 Μαΐου του 2010, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι αρχές που αξιοποίησαν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων και ανέλυσαν στοιχεία και υπόπτων άπω φωτογραφίες την ώρα του εμπρησμού. 

Από τις καταθέσεις προκύπτει σύμπτωση στην περιγραφή των προσώπων που έσπασαν την τζαμαρία της τράπεζας στην οδό Σταδίου και έβαλαν φωτιά αγνοώντας τις εκκλήσεις ότι μέσα υπάρχουν άνθρωποι και τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους. 

Για δυο άτομα οι δικαστικές αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες ενώ για άλλα δύο δε υπάρχουν επαρκή στοιχεία και καλούνται σε επίπεδο μαρτύρων. 

Χαρακτηριστικά κάποιος μάρτυρας που ήταν κοντά στο περιστατικό ανέφερε ότι ένα από τα δύο άτομα είχε στα χέρια του ένα σακίδιο και έχυσε μέσα στην τράπεζα ένα υγρό, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά ενώ ένας άλλος δήλωσε πως άκουσε μια γυναίκα να λεει "...είπαμε να τους φοβερίσετε όχι να τους κάψετε". 

[Συνέχεια]

Η απίστευτη γκάφα του ΑΝΤ1 και ο Τσάκας! (VIDEO)

Μια γκάφα τεραστίων διαστάσεων έφαγε ο ΑΝΤ1 καθώς έπεσε κι αυτός θύμα του ίντερνετ!

Συγκεκριμένα, το κανάλι έκανε ολόκληρο ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για ένα χιονοδρομικό κέντρο στη Γκιώνα που υποτίθεται ότι ετοιμάζουν Άραβες επενδυτές.

Ωστόσο, η είδηση αυτή ήταν δημιούργημα της φαντασίας του χιουμοριστικού σάιτ «Το Κουλούρι»! Το σατιρικό αυτό σάιτ εμπνέεται από την επικαιρότητα και δημιουργεί εντελώς φανταστικές ειδήσεις. Έτσι, στις 11 Ιανουαρίου δημοσίευσε μια «είδηση» με τίτλο «Υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Γκιώνα χτίζουν αραβικά funds», η οποία φυσικά δεν είχε καμία βάση!

Φαίνεται όμως ότι κάποια μπλογκ την πέρασαν για αληθινή και τη δημοσίευσαν ως πραγματική είδηση. Κάπου εκεί την ανακάλυψαν και τα λαγωνικά του ΑΝΤ1! Έτσι, ετοίμασαν ένα ολόκληρο ρεπορτάζ πάνω στο θέμα. Μίλησαν μάλιστα με στελέχη επενδυτικών εταιρειών αλλά και τοπικούς παράγοντες.

Μάλιστα, στο κείμενο υπήρχε αναφορά και στο Βλάση Τσάκα, ο οποίος είναι γνωστός για τις... σχέσεις του με τους Άραβες πρίγκιπες. Έτσι, τα SOSial Media του σάιτ «Sportdog» μίλησαν με τον Τσάκα, ο οποίος (αν και η είδηση είναι ανύπαρκτη) ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση!

Ο διάλογος είχε ως εξής:

SOSial Media: "Την Κυριακή, στο βραδινό δελτίο του ΑΝΤ1 υπήρχε ρεπορτάζ περί δημιουργίας χιονοδρομικού κέντρου στην Γκιώνα, από γνωστή αραβική εταιρεία. Πηγή πληροφόρησης είναι διάφορα δημοσιεύματα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ τους. Σε αυτά τα δημοσιεύματα υπάρχει αναφορά και στο όνομά σας. Ισχύει, είστε πίσω από αυτή τη δουλειά;

Τσάκας: "Θα δούμε... "

SOSial Media: Θέλετε να επεκταθείτε, να πείτε κάτι περισσότερο;

Τσάκας: "Οι δηλώσεις για εμάς τελείωσαν στις 4 του μήνα, όταν έκλεισε το θέμα του Παναθηναϊκού. Άλλες δουλειές που θα γίνουν, αφορούν εμάς και μόνο εμάς. Του Παναθηναϊκού το θέμα αφορούσε πολύ κόσμο, γι' αυτό μιλούσαμε δημόσια, με ανακοινώσεις κ.λπ".

SOSial Media: Από αυτά που λέτε αντιλαμβάνομαι πως μιλάμε για τον ίδιο επενδυτή, που μετά τον Παναθηναϊκό θέλει να κάνει άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Τσάκας: "Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερα, να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω. Απλώς κάποια πρότζεκτ δεν τα συζητάμε δημόσια, δεν έχουν ενδιαφέρον για τον πολύ κόσμο".

Το αμαρτωλό ρεπορτάζ: 


[Συνέχεια]

29.1.13

Agent Provocateur: Εσώρουχα και sexy γυναίκες (video)

Και δε νομίζω πως χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο απ' όσα λέει ο τίτλος της ανάρτησης...

Ίσως μόνο πως το μοντέλο ονομάζεται Poppy Delevingne!

Δείτε το sexy video που ανέβασε στο Youtube η γνωστή εταιρεία εσωρούχων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:


by a-kalyptos
[Συνέχεια]

Η Monica Bellucci θα είναι μια ερωτευμένη γυναίκα στη νέα ταινία του Kusturica

Στη Σερβική Δημοκρατία βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Monica Bellucci για να διευθετήσει και την τελευταία λεπτομέρεια για τα γυρίσματα του "Love and War", της νέας ταινίας του Emir Kusturica, στην οποία θα είναι πρωταγωνίστρια. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η άφιξη της διάσημης ηθοποιού ήταν μεγάλο γεγονός για τη χώρα. Μέχρι και ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, Milorad Dodik, την υποδέχτηκε και η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί. 

Η Bellucci, αν και συνηθισμένη σε εκδηλώσεις θαυμασμού, δεν περίμενε τέτοια υποδοχή από τους Σέρβους. Είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα παίξει σε μια σερβική ταινία και που θα μιλήσει τη σερβική γλώσσα και ο κόσμος που είχε μαζευτεί για να τη θαυμάσει από κοντά χειροκροτούσε κατενθουσιασμένο. 

Όπως γράφει το Flix, το "Love and War" θα ενώνει τρεις ιστορίες, όπου ο κεντρικός ήρωας (Emil Kusturica) θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τρία κρίσιμα γεγονότα στη ζωή και τη χώρα του. Η ταινία τον ακολουθεί στον πόλεμο, στον έρωτα, όπου μια γυναίκα (που υποδύεται η Bellucci) θυσιάζεται για να τον σώσει και σε ένα μοναστήρι, όπου θα μείνει μέχρι το τέλος της ζωής του. 

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να αρχίσουν το Μάιο και η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το 2014. Ανυπομονούμε. 

Πηγή
[Συνέχεια]

Πέρασαν το αμάξι του Μπαλοτέλι για... WC! (photos)

Η κόντρα των δυο ομάδων του Μάντσεστερ, της Γιουνάιτεντ και τις Σίτι, αλλά και των οπαδών τους είναι γνωστή ανά την υφήλιο. Οι δυο πλευρές δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν πόσο αντιπαθούν η μια την άλλη. 

Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα προστέθηκε από φίλους της Γιουνάιτεντ με θύμα το... αμάξι του Μάριο Μπαλοτέλι, μια πανάκριβη Bentley σε χρώμα παραλλαγής! Οι δυο οπαδοί των "κόκκινων" πέρασαν το αυτοκίνητο του Ιταλού άσου της Σίτι για τουαλέτα με τον έναν να κατουράει σε αυτό και τον άλλο να κατεβάζει το παντελόνι του και να κάθεται πάνω στο πίσω παράθυρο. 

Μάλιστα, οι ίδιοι έστειλαν τις φωτογραφίες στην αγγλική εφημερίδα Sun που δεν έχασε την ευκαιρία να τις δημοσιεύσει καθότι ψοφάει για κάτι τέτοιες αποκλειστικότητες.


by a-kalyptos
[Συνέχεια]